Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
    И повече никога не можеш да си регулираш фаровете както трябва няколко колеги са слагали фарове депо и после е ужас всички светят много надолу и нямат вдигане.
    Виагра му е майката... за вдигането...
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Gpower Покажи съобщение
      значи намерих стопове за гта ето го линка http://www.autodeltashop.com/product...roducts_id=238
      с тези стопове алфата вече пък заприличва на Мазда 6
      с дяволските очи пък ще прилича на Ауди, абе голяма кръстоска ще се получи, я най-добре само да се почернят отпред фаровете, че и без това останалите интервенции ще излязат доста скъпичко

Comment

Фарове DEPO, взимам чисто нови, отварям ги , правя ги както трябва да станат, залепям ги херметично и ги изпращам срещу 215 лева за двата. Който иска да заповяда. Гарантирам за качеството на изработка - направил съм вече 3 к-та.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

аз както съм се зарибил с саита на аутоделта и като видях 4е целият външен тунинг ти излиза около 3000 лв съм на вит да го направя а и по мотора не са скъпи нещата освен едно което ти излзиа 8000 лв обаче от 155 коня отиваш на 320

а мен колко ме яд че си продадох моята и сега карам някакъв си малоумен форд идва ми да се хфръля от 3-тия етаж
          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
          Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
          Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
            има ли някой в Бургас който да прави така фаровете почернени като ludkanar, оригиналните ГТА са си брадва, а тези на колегата както ги е направил са си реплика и ми харесват, евала колега
            сега и аз ще трябва да търся из Бургаско дали може някои да ми ги направи тази услуга, естественно че ще се заплати предоволно
            Колега аз съм го наумил от много време и заедно с XaBu4ko ще го правим, ама чакам малко да се постопли, че сега не е за разглабяне на брони и фарове... Ако не си ги направил до тогава може някоя събота да ги пръснем трите коли на веднъж..
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

а дали има някой в Бургас който вече ги е почернил, за да ни покаже на живо как изглежда и да се запрятаме като поомекне времето, че сега е люта зима

Comment

Или четирите коли... и аз съм навит...
                Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от Gpower Покажи съобщение
                  значи намерих стопове за гта ето го линка http://www.autodeltashop.com/product...roducts_id=238
                  Имам ги същите на моята Алфа.Много и отиват.
                  алфа 156 1.8тс16v

Comment

Първоначално публикувано от crashtest Покажи съобщение
                    Колега аз съм го наумил от много време и заедно с XaBu4ko ще го правим, ама чакам малко да се постопли, че сега не е за разглабяне на брони и фарове... Ако не си ги направил до тогава може някоя събота да ги пръснем трите коли на веднъж..
                    Ей мафия пишете ме и мен в списъка нали знаете че много обичам да развалям разни работи.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

• Брей че ще се фешънизирате бургазлии.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Брей че ще се фешънизирате бургазлии.....
                        ще станат като близначета

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                          или като боксирани
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            Ами те и сега са така. Поне да станат първородни
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Вчера си свалих фаровете и днеска ги направих като на колегата, по късно ще кача и снимки от процеса на работа, обаче искам да отбележа, че не се постига ефект като при нови фарове, самите стъкла са помътнели съвсееем лекичко и някакси ме дразни това, но това е положението!!!

И едно въпросче офтопик: дали някой има представа откъде да си намеря полупрозрачна боя или нещо такова??? В смисъл като боядисам стъкло с нея да даде отенък на цвета но стъклото да си остане прозрачно!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                                И едно въпросче офтопик: дали някой има представа откъде да си намеря полупрозрачна боя или нещо такова??? В смисъл като боядисам стъкло с нея да даде отенък на цвета но стъклото да си остане прозрачно!!!
                                Ако съм те разбрал правилно, търсиш трансперантна боя?
                                Продава се в "Бриколаж", примерно, и има над 10 цвята
                                sigpic

Comment

Working...
                                X